Τηλ.::
Κίνα ρολόι ανοξείδωτου χαλαζία κατασκευαστής
Shenzhen DWG Watch & Clock Company Limited

Το ρολόι DWG, καθιστά τη ζωή σας καλύτερη!

Αρχική Σελίδα

Shenzhen DWG Watch & Clock Company Limited

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Shenzhen DWG Watch & Clock Company Limited

Το ρολόι Shenzhen DWG & η Co. ρολογιών, ΕΠΕ βρίσκονται στην shenzhen-μεγαλύτερη βάση παραγωγής του ρολογιού και του ρολογιού. Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα περίπου 2.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει περισσότερο από 150 προσωπικό. Εμμένοντας στη φιλοσοφία του επαγγελματία, ακεραιότητα και αξιόπιστος, DWG αφιερώνει σε μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, την κατασκευή και την πώληση των προϊόντων προσοχής. Η επιχείρησή μας έχει τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, και πολλά από τα προϊόντα μας όχι μόνο έχουν αναμείνει στο Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, το Μακάο, αλλά και τις θέσεις όπως τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, απολαμβάνοντας τη δημοτικότητα μεταξύ των τοπικών πελατών. Η επιχείρησή μας έχει το ισχυρό τεχνικό πλεονέκτημα και την ικανότητα Ε&Α. Μετά από την αρχή να βάλουμε την αγορά πρώτα και της οδήγησης της μόδας, κατασκευάζουμε έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων με τις διαφορετικές μορφές. Το πιο σημαντικό, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε τα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των συγκεκριμένων πελατών. Έχοντας τη διάβαση της μη τοξικής δοκιμής, τα προϊόντα μας έχουν καλύψει τις απαιτήσεις ROHS και το CE, μερικοί απ' αυτούς έχει πάρει τα πιστοποιητικά αυτού του είδους. Με τη λογική τιμή, την καλή ποιότητα, το έξοχο σχέδιο, τις νέες μορφές, τη γρήγορη παράδοση και την πρώτης τάξεως υπηρεσία μεταπώλησης, DWG απολαμβάνει τη δημοτικότητα μεταξύ των πελατών στις εσωτερικές και ξένες αγορές. Ελπίζουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με περισσότερους φίλους εσωτερικά και εξωτερικά της Κίνας. Στο μεταξύ, θα χτυπήσουμε για να κάνουμε περισσότερη εύνοια πελατών και να εμπιστευθούμε τα προϊόντα μας. Ο στόχος μας: Για να είναι ο πρωτοπόρος των βιομηχανιών ρολογιών και ρολογιών. Η φιλοσοφία μας: Επαγγελματίας, ακεραιότητα και αξιόπιστος. Αποστολή υπηρεσιών: Να βάλει τους πελάτες χρειάζεται τον προσανατολισμό μας και τη βελτίωση της αποδοτικότητας παραγωγής ο στόχος μας. Καλωσορίστε σε DWG!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : DWG

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Κοβάλτιο ρολογιών & ρολογιών Δ W Γ Shenzhen. ΕΠΕ, εξειδικευμένο στα ρολόγια περισσότερο από 10 έτη, το οποίο έχει την επαγγελματική πείρα του cOem και του ODM.

Shenzhen DWG Watch & Clock Company Limited

υπηρεσία της εταιρίας

 

Κοβάλτιο ρολογιών & ρολογιών Δ W Γ Shenzhen. ΕΠΕ, εξειδικευμένο στα ρολόγια περισσότερο από 10 έτη, το οποίο έχει την επαγγελματική πείρα του cOem και του ODM.Shenzhen DWG Watch & Clock Company LimitedShenzhen DWG Watch & Clock Company Limited

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε περισσότερους από 50 υπαλλήλους και ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού, 13 διαδικασίες ποιοτικής επιθεώρησης μπορεί να εξασφαλίσει ότι η παράδοση προϊόντων είναι ασφαλής.Shenzhen DWG Watch & Clock Company Limited

Shenzhen DWG Watch & Clock Company Limited
5/F., BLDG 1, βιομηχανικό πάρκο Qi Yu, δρόμος No.58 Tiezai, χωριό Gongle, οδός Xixiang, περιοχή Bao'an, ShenZhen, Κίνα
Τηλ.::86--075527472184
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας ρολόι ανοξείδωτου χαλαζία προμηθευτής. © 2019 - 2020 dwgwatch.com. All Rights Reserved.